Nieuwe website voor de vereniging

Geachte leden,

zoals u allen kunt zien is de website van onze vereniging geheel vernieuwd.
Aangezien de vorige website behoorlijk verouderd was, is er nu gekozen voor een moderne en meer interactieve website, welke door zowel bestuur als leden, geheel gevuld kan worden met allerlei informatie.

Wat is er toegevoegd aan de website?

Forum

Het forum is toegevoegd aan de website om met elkaar te kunnen communiceren over onze hobby (danwel roeping) en is voor iedereen toegankelijk. Hier kunnen zowel de leden, als geïnteresseerden uit heel Nederland (of uit het buitenland) informatie vragen, informatie geven en nieuwsberichten plaatsen.
Het forum is niet alleen voor de serieuzere zaken, maar kan ook gebruikt worden om over andere hobby’s en interesses te praten. Het is plek om meer contact met elkaar te kunnen onderhouden.

Toevoegen van nieuwsberichten en foto’s
Voor de leden van de NBV afdeling Vriezenveen e.o. is er ook de mogelijkheid om het nieuwsoverzicht op de website aan te vullen, of een blog bij te houden.
Op deze manier zal de website up-to-date blijven.
Ook is er de mogelijkheid voor de leden om foto’s toe te voegen aan de website.
Ter beveiliging zal het bestuur, in samenwerking met de webmaster, erop toezien dat de foto’s op de juiste locatie worden geplaatst binnen de website én dat er geen misbruik kan worden gemaakt voor de rechthebbenden van de foto’s.

Downloaden van bestanden
Om de leden van de vereniging nog meer van dienst te zijn, is er de mogelijkheid voor de leden van de NBV Afdeling Vriezenveen e.o. om verslagen, notulen, agenda’s en dergelijke te downloaden van de website.
Hoewel u de informatie uiteraard ook via de e-mail zult ontvangen, is er altijd de mogelijkheid (mocht u de bijlagen kwijt zijn geraakt) opnieuw in uw bezit te krijgen. De pagina om de bestanden te downloaden is uiteraard goed beveiligd.

Laten we als vereniging zijnde de website als een informatief platform gebruiken, maar nog belangrijker als een plek op het internet om samen te communiceren over de bijen.

 

Word lid van onze Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks een nieuwsbrief met de activiteiten van NBV Afdeling Vriezenveen e.o.
Wij gebruiken uw e-mailadres alleen voor onze nieuwsbrief. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *